KROCAN PEČENÝ S MANDLOVOU NÁDIVKOU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / DRŮBEŽ / DRŮBEŽ KROCAN KRŮTA / 




INGREDIENCE: 1 mladý dobře krmený krocan, 250 g másla, 50 g oloupaných mandli, 250 g okrájené žemle, 1 dl smetany, 30 g soli, špetka mletého květu, trochu citrónové kůry, 15 g cukru, 3 vejce.

POSTUP PŘÍPRAVY: Dobře očištěného a opraného krocana připravíme k pečení. Očištěnou část ve voleti nadijeme touto nádivkou: 100 g másla třeme do pěny se třemi žloutky a se solí, květem, citrónovou kůrou a s cukrem. Do utřené směsi přidáme na jemné kostičky nakrájené žemle zvlhčené smetanou. Nakonec přidáme tuhý sníh ušlehaný z bílků a strouhané mandle Hotovou nádivkou plníme krocaní vole (sáčkem) a pečeme. Příloha: vařené brambory maštěné máslem a sypané sekanou petrželkou, míchaný kompot.



KROCAN PEČENÝ S MANDLOVOU NÁDIVKOU. KROCAN PEČENÝ S MANDLOVOU NÁDIVKOU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1383 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz